
Już w najbliższy weekend Atrium Kasztanowa zaprasza na food truckowe zakończenie sezonu letniego. W dniach 28-30 sierpnia przed centrum handlowym staną restauracje na kółkach serwujące potrawy z różnych stron świata - z kuchni amerykańskiej, azjatyckiej, belgijskiej, a nawet molekularnej. Nie zabraknie propozycji dla smakoszy pierogów, a także słodkich deserów.
Atrium Kasztanowa ponownie w tym roku zaplanowało dla mieszkańców kulinarną ucztę na kółkach. Od piątku do niedzieli przed centrum handlowym będzie można spróbować znanych smaków, jak i tych nieco bardziej egzotycznych. Kuchnia pod chmurką to również idealna okazja dla klientów Atrium Kasztanowa, aby skosztować smacznych przekąsek w przerwie między zakupami bądź w trakcie robienia sprawunków. Podczas weekendu każdy
z miłośników dobrego jedzenia znajdzie ofertę dostosowaną do swojego gustu.
Organizatorzy zlotu zadbają też o doskonałe samopoczucie najmłodszych – z myślą o nich powstanie strefa dziecięca z małym placem zabaw.
– Kulinarne spotkania przy food truckach to popularny sposób spędzania czasu dla osób lubiących dobrze zjeść. Mieszkańcy Piły od kilku już lat entuzjastycznie korzystają z oferty mobilnych restauracji. Najbliższy weekend będzie dla nich okazją do tego, aby wykorzystać końcówkę wakacji na spróbowanie nowych smaków z food trucków.Bogata oferta gwarantuje, że każdy znajdzie potrawy odpowiednie dla siebie oraz będzie mógł skosztować specjałów z różnych stron świata –mówi Gregory Pertus, dyrektor Atrium Kasztanowa.
Z oferty food trucków można skorzystać w dniach 28-30 sierpnia od godziny 10:00 do 20:00 na parkingu, przed wejściem głównym do Atrium Kasztanowa (Al. Powstańców Wielkopolskich 99).
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie